Minu lemmikauto 2011

MT√ú Kivisisalik kuulutab v√§lja √ľleriigilise autode joonistamise v√Ķistluse 1.-6. klassi poistele

T√§navuse joonistusv√Ķistluse ¬†teemaks on¬†MINU PEREAUTO. Kui teie perel¬†autot ¬†ei ole, aga unistate sellest, siis ¬†¬†¬†¬†¬†MINU UNISTUSTE PEREAUTO

Juba seitsmendat ¬†aastat kutsume poisse osalema joonistusv√Ķistlusel, mis on p√ľhendatud Tartu Kivilinna G√ľmnaasiumis √Ķppinud andeka poisi Oliver Opmanni m√§lestusele. Ta armastas √ľle k√Ķige joonistada autosid ja unistas saada autodisaineriks. ¬†V√Ķistlus on poiste hulgas populaarne, pilte suurep√§rastest t√∂√∂dest saate vaadata meie kodulehek√ľljelt http://web.zone.ee/joonistusvoistlus
T√§nasel p√§eval on raske kujutada elu ette ilma autodeta. Juba ammu ei peeta autot luksuseks. Paljud lapsed tuuakse ¬†hommikuti autoga kooli, vanemad s√Ķidavad t√∂√∂le. Ka automatkad ja puhkusereisid on toredad ja v√Ķimaldavad perel koos olla. Auto annab liikumisvabaduse ja v√Ķimaluse tegeleda hobidega. ¬†Teie perel on auto, mis rahuldab teie pere vajadused. Suurel perel on ilmselt suurem auto, v√§ikelastega perel on turvatool jne . V√Ķib-olla on auto juba vana ja te unistate uuest autost? ¬†Joonistage sellest ¬†m√Ķnes huvitavas tehnikas!
V√Ķistlusele MINU LEMMIKAUTO 2011 oodatakse 1.-6. klassi poiste kunstit√∂id vabalt valitud tehnikas A3 formaadis.
T√∂√∂ vormistamine: t√∂√∂ tagumisele k√ľljele kirjutada tr√ľkit√§htedega
·         ees- ja perekonnanimi;
·         kool;
·         klass;
·         juhendaja nimi;
·         kontaktandmed; telefon, e-post
T√∂√∂d tuleb tuua v√Ķi saata aadressil:
HEA ALGUSE KOOLITUSKESKUS
Veski tänav 42,   Tartu 50409
M√§rks√Ķna: MINU LEMMIKAUTO 2011
Tööde esitamise tähtaeg on  20. märts 2011     Töid hinnatakse kuues erinevas vanusegrupis. Parimatele auhinnad. Valitud töödest korraldatakse näitus, mida saab vaadata Vanemuise suures majas 20.aprillist 20. maini 2011.
Autasustamine toimub 29. aprillil  2011 Vanemuise suures majas.
Lisainfo:
Elma Piirimägi
elmapiirimagi@hot.ee
tel. 553 3730