Lapse Huvikaitse Koda Pressiteade

Lapse Huvikaitse Koda arutab tĂ€nasel seminaril „Varajane mĂ€rkamine ja sekkumine“ koos riigi, kohalike omavalitsuste jt avalik-Ă”iguslike ning kolmanda sektori institutsioonide spetsialistidega, kes töötavad Ă”igus-, haridus-, meditsiini- ja sotsiaalvaldkonnas, kuidas mĂ€rgata abi vajavat last ning millised on vĂ”imalused tĂ”husamaks sekkumiseks. Seminari tulemusena valmib sisend ettepanekutena Haridus- ja Teadusministeeriumile ning Sotsiaalministeeriumile. Seminar toimub Lapse Huvikaitse Koja projekti „Lapse Huvikaitse Koja eestkostesuutlikkuse toetamine“ raames, mida rahastavad Regionaalministri valitsemisala ja KodanikuĂŒhiskonna Sihtkapital. Seminari „Varajane mĂ€rkamine ja sekkumine“ Tartus, MTÜ Hea Alguse keskuses, aadressil: Veski 42 ( II korrus), kell 11.00-16.00. Seminari korraldab Lapse Huvikaitse Koja liikmesorganisatsioon MTÜ Hea Algus. Lapse Huvikaitse Koda on vabaĂŒhenduste mitteformaalne vĂ”rgustik, kuhu kuuluvad jĂ€rgmised organisatsioonid: Perede ja Laste NĂ”uandekeskus, MTÜ Hea Algus, Pelgulinna Lastekaitse Keskus, UNICEF Eesti Fond, Eesti Kasuperede Liit, Eesti Laste ja Noorte Hoolekandeasutuste Ühendus, Eesti Lastevanemate Liit, Rakvere Lastekaitse Ühing, Viljandi Lastekaitse Klubi, NĂ”mme Lastekaitse Liit, Ühendus Isade Eest, Eesti Lasterikaste Perede Liit, Caritas Eesti , SOS, LastekĂŒla Eesti Ühing , Eesti Lastefond Lapse Huvikaitse Koja statuudi alusel on Koja esindusorganiks on MTÜ Perede ja Laste NĂ”uandekeskus. Lisainfo: MTÜ Perede ja laste nĂ”uandekeskus, Marika Ratnik, telefon: 5042406 www.perenou.ee ; e-post: koda@perenou.ee ning MTÜ Hea Algus, Gerda Sillaste; www.heaalgus.ee ; e-post: info@heaalgus.ee