ISSA 15. aastapÀeva konverents Budapestis 10.-12.10.2014

10.-12. oktoobril 2014 toimub Ungaris, Budapestis rahvusvaheline ISSA (International Step by Step Association) 15. aastapĂ€eva konverents teemal Creating a society for all: re-considering early childhood services ja Step by Step programmide 20. tegevusaastapĂ€eva tĂ€histamine. Konverentsil on vĂ”imalus osaleda kĂ”igi organisatsioonide esindajatel, kes on huvitatud varase lapseea hariduse ja  arengu temaatikast. Oodata on kuni 500 kĂŒlalist ĂŒle maailma.

 

MTÜ Hea Algust esindavad konverentsil ĂŒhingu tegevjuht Liivi TĂŒrbsal ja pereprogrammi juht Gerda Sillaste. Viivakse lĂ€bi töötuba, mis tutvustab  Hea Alguse Perekeskuse nĂ€itel mitmekĂŒlgseid 0-10 aastaste lastega peredele suunatud teenuseid.

 

ISSA konverentsi kohta leiad tÀpsema info: http://www.issa2014.hu/