Konverents HEAD HARIDUST LUUES 7. aprillil kell 10-16.30 Tartus Dorpati konverentsikekuses

 

 

7. aprillil 2016 kell 10-16.30 toimub Tartus Dorpati konverentsikeskuses projekti “Laps turvalises haridussüsteemis: kaasamine ja sekkumine kõigi laste huvides” tagasisideseminar – konverents HEAD HARIDUST LUUES.

 

Konverentsi eesmärgiks on aidata mõista, et õppimine ja õpetamine saab olla loov, arendav ja huvitav nii õpetaja kui õppija jaoks ning selle edukus sõltub õpetaja professionaalsusest teha koostööd ja märgata iga last.  Rõhutatakse lasteaias ja koolis toimuva olulisust  lapse elus ning väärtustatakse kõigi haridusega seotud osapoolte tööd. Konverentsil tutvustatakse projekti kulgemist ja tulemusi, edukaid tööviise ja võtteid kaasava hariduskorralduse rakendumisel koolis ja lasteaias.

Konverentsile oodatakse eelkõige projektis osalevate asutuste meeskondi, projekti elluviimisele kaasa aidanud spetsialiste, koostööpartnereid ja koolitajaid.

 

Konverentsile on oodatud kuni 140 inimest: õpetajad, haridusjuhid ja -spetsialistid, lapsevanemad, projektipartnerid. Osalemine on kõigile tasuta.

 

Konverentsi päevakava

 

Konverentsile registreerumine toimub SIIN.

Registreerumiseks vajalik info: osaleja nimi, asutus ja amet, e-mail.

 

Kõik projektis osalejad on oodatud registreeruma enne 20.03.2016. Pärast seda avatakse nimekiri kõigile soovijatele ning kaob eelisõigus. Kohtade arv on limiteeritud.

 

 

 

Projekt on rahastatud Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) toetuse programmi “Riskilapsed ja -noored“ avatud taotlusvoorust „Kaasamine ja sekkumised haridussüsteemis“. Programmi viivad üheskoos ellu haridus- ja teadusministeerium, justiitsministeerium ja sotsiaalministeerium.

Lisa kommentaar