Projekti “Hea Algus – loovus ja innovatsioon hariduses” lĂ”puseminar Rakveres

Projekti tulemusi tutvustati Hea Alguse vÔrgustikuliikmetele 19.09.2018. Rakvere Rohuaia lasteaias toimunud vÔrgustikuseminaril. Kohal olid projekti juhtgrupi liikmed ning vÔrgustikuliikmed erinevatest piirkondadest: Tartu, Tallinn, Rakvere, PÔltsamaa, Paide.  Kokku sai 15 inimest 10-st asutusest.

 

See oli pĂ”nev ning Ă”petlik kohtumine kĂ”igile osalejatele. PĂ€eva ĂŒllatusesinejateks olid Rohuaia lasteaiaĂ”petajatest muusikud. SeejĂ€rel tutvustas direktor Ene Nool lasteaeda ning seelĂ€bi saime ĂŒlevaate nii sisulisest tegevusest kui kaasaegsest nutimajast. Selle asutuse meeskond eesotsas juhtidega on vĂ€ga loov, ettevĂ”tlik ning uuendusmeelne. Kaasa lĂŒĂŒakse paljudes erinevates valdkondades ning ollakse oma töid ja tegemisi alati valmis tutvustama. Suur rÔÔm on sellest, et Rohuaia lasteaed on kujunenud Hea Alguse koostööpartneriks ning praktikabaasiks.

 

Ühises arutelus kavandati projektiga seonduvaid Hea Alguse jĂ€tkutegevusi ning jagati kogemusi ning ettepanekuid erinevate asutuste kaasamiseks. Otsustati jĂ€tkata projekti tulemuste ja ideede tutvustamisega oma asutustes kohapeal. JĂ€rgmine vĂ”rgustikunĂ”upidamine toimub detsembris 2018.

 

19.09.2018_HA vÔrgustikuseminar Rakveres

logoHA vÔrguseminar 19.09.2018 Rakvere Rohuaia lasteaias